Під Широкиним після обстрілу зник український військовий – ООС

Задіяні підрозділи боєм дають адекватну відповідь ворогу, запевняють у командуванні

 На Донбасі після ворожого обстрілу зник український військовий. Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил у Facebook.

Нині захисника намагаються розшукати.

"О 15:45, в районі населеного пункту Широкине, що неподалік Маріуполя, по завершенні обстрілу противником з артилерії виявлено відсутність одного військовослужбовця Об’єднаних сил. Командування вживає заходів щодо його розшуку", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що станом на вечір середи, 2 травня, ситуація в районі проведення ООС залишається напруженою.

"Найбільшу активність противник проявляє в районі населених пунктів Зайцеве, Авдіївка, Опитне, Троїцьке, Водяне, Широкине, Лебединське, де, застосовуючи вогонь артилерії та мінометів, намагався витіснити наші підрозділи із зайнятих позицій", – повідомили у командуванні.

Загалом за добу там нарахували 17 обстрілів терористів із забороненої зброї. Більшість вогневих провокацій силам ЗСУ вдалося подавити.

"Задіяні підрозділи боєм дають адекватну відповідь. Більшість вогневих засобів противника подавлено. На решті ділянок війська приведені у повну бойову готовність. Загиблих та поранених під час ведення бойових дій станом на 17 годину немає",  – констатують в ООС.

Натомість втрати противника уточнюються.

You may also like...