Отметив Новый год, хмельницкие преступники приступили к «исполнению обязанностей»

43 масових заходи відбулось на Хмельниччині в новорічну ніч, у яких взяли участь 289 тисяч подолян. Громадський порядок забезпечували понад одна тисяча працівників органів внутрішніх справ та 30 військовослужбовців внутрішніх військ. Жодного порушення громадського порядку в області не зареєстровано. Про це повідомило управління громадської безпеки УМВС України в Хмельницькій області. А ось у перший день нового року зареєстровано сім злочинів, серед яких одне вбивство на побутовому грунті, одне пограбування, шахрайство, одна крадіжка та ДТП, у якій постраждало п‘ятеро осіб.

Так, у Ярмолинецькому районі 30-річна місцева жителька, перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння, у відповідь на зауваження співмешканця про пізнє повернення додому після святкування Нового року, схопила ножа та завдала йому поранення у грудну клітину. Від отриманих травм чоловік помер.

Близько 12 години на автодорозі Хмельницький-Чорний Острів не розминулися два легкових автомобілі, в результаті чого травми різного ступеню важкості отримали п‘ятеро учасників дорожнього руху.

Грабіж та крадіжка в області сталися напередодні нового року, 31 грудня. У Старокостянтинові 30-річний чоловік разом із товаришем застосували фізичне насильство до 45-річного жителя Львівської області та відкрито викрали у нього мобільний телефон «Нокіа» та 2200 гривень.

А 80-річна пенсіонерка з Кам‘янеччини всього на годинку залишила будинок. Невідома особа підібрала ключі до вхідних дверей і викрала у жінки 6,5 тисяч гривень.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...