Во время пожара в Черкасской области погибли двое малышей!

Страшна трагедія сталася в селі Папуженці, що на Тальнівщині. У вогні пожежі загинуло двоє неповнолітніх дітлахів – 4-річний Максим та 2-річна Софія.34-річна Тетяна, ніде не працююча мати чотирьох дітей, яка жила на державні кошти для дітей, вирішила піти із старшою, 14-річною донькою, за хмизом. Проте, коли поверталася додому, побачила, як з будинку видніються чорні клуби диму. Кинувшись до оселі, жінка знайшла на підлозі сина та доньку вже мертвими. Залишившись без батьківського нагляду, діти почали бавитися сірниками, внаслідок чого виникла пожежа, яка забрала їхні життя.

За свідченням сусідів, неблагополучна мати часто залишала дітей самих, без належного нагляду. Горілка та товариші по пляшці давно замінили їй родину. Як повідомила сільський голова, Наталія Савчук, на Тетяну неодноразово складалися і матеріали щодо позбавлення її материнських прав, тому що діти їй були потрібні лише як спосіб здобутку грошей. Однак, що казати тепер, коли двоє маленьких громадян пішли з життя…

Пожежу, збиток від якої склав лише 500 гривень, було ліквідовано командою вогнеборців СДПЧ-17 (1АЦ) та місцевою пожежною охороною цього ж села.

Віта Кириченко, старший інспектор прес-служби ГУ МНС

You may also like...