В Хмельницкой области при расследовании изнасилования милиционеры раскрыли убийство

Жорстоке вбивство, яке вдалося розкрити працівникам Волочиського райвідділу міліції наприкінці лютого цього року, було вчинене ще 18 листопада 2007 року. Кілька місяців робітники ремонтної майстерні на залізничній станції «Війтівці» навіть і не підозрювали, яку страшну таємницю зберігає закинута криниця на території їхнього підприємства. У глибокому колодязі, виритому десятки років тому, але закинутому у зв‘язку з непридатністю води для споживання, з листопада місяця лежав труп 39-річного мешканця одного з навколишніх сіл, який протягом всього часу вважався безвісти зниклим. Як згодом встановить судово-медична експертиза, чоловік утопився, але не з власної волі.

Обставини, за яких труп потрапив до колодязя, з‘ясувалися досить несподівано: у ході розслідування зовсім іншого злочину, а саме зґвалтування похилої жінки. Перевіряючи одного з підозрюваних у зґвалтуванні на причетність до інших правопорушень, працівники міліції дізналися, що за хлопцем, як кажуть, золоті верби ростуть, і на його рахунку, серед іншого, ще й жорстоке вбивство.

Хлопець, зізнавшись у вчиненому, показав, де він з товаришем заховав труп, та розповів, як усе відбувалося того осіннього вечора. 24-річний молодик разом з 22-річним товаришем тоді поверталися з кав‘ярні і помітили п‘яного чоловіка, який лежав обабіч дороги. Скориставшись його безпорадним станом, юнаки пограбували селянина, привласнивши 50 гривень і зимове взуття. Аби жертва, протверезівши не почала висувати претензії, товариші вирішили приховати сліди злочину і вкинули бідолашного ще живим у криницю, де він і втопився.

Як повідомив, перший заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Сергій Шутяк, по факту вбивства порушена кримінальна справа і проводиться подальше розслідування, по завершенні якого винуватці злочину сядуть на лаву підсудних.

Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...