Взрыв в Харькове: 22-летнему парню оторвало руки!

17 березня о 00-30 у відділення реанімації 4-ї лікарні м. Харкова з парку «ім. Горького» (вул. Сумська), був доставлений 22-річний мешканець Донецької області, якому було ампутовано ліву руку та кість правої руки.Правоохоронцями встановлено, що 16.03.2008 о 23-00 в руках потерпілого вибухнув невстановлений вибухонебезпечний пристрій.

Під час з’ясування причин та обставин події працівниками міліції було здійснено виїзд за адресою мешкання потерпілого. Встановлено, що він знімає кімнату в комунальній квартирі житлового будинку, розташованого по вул. Сумській в м. Харкові, працює на одному з крупних харківських підприємств.

Під час проведення огляду його місця помешкання правоохоронцями було виявлено велику кількість літератури, роздрукованих матеріалів з різних Інтернет-сайтів про технологію виготовлення вибухових пристроїв, а також інформацію про складові компоненти, необхідні для виготовлення вибухівки. Крім того, працівники міліції виявили та вилучили ємності з речовинами, які є вибуховонебезпечними, петарди, тощо. Наразі вилучене направлено на експертизу.

Встановлено, що ввечорі 16 березня, потерпілий разом зі своїм товаришем та двома знайомими дівчинами вийшли з кінотеатру «Парк» після вечірнього сеансу. Під час прогулянки парком на одній із алей потерпілий відстав від трьох своїх супутників. Коли вони вже майже вийшли з парку на вул. Сумську, раптом молоді люди почули вибух. Озирнувшись, вони побачити, що їх товариш лежить на землі поранений. Молоді люди терміново викликали медичну допомогу, лікарі одразу повідомили в міліцію про подію.

Наразі потерпілий знаходиться у непритомному стані, працівниками міліції вживаються заходи щодо встановлення причин та обставин отримання травм потерпілим.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...