Раскрыто жестокое убийство в Дзержинском районе Харькова

На початку березня від оператора «02» до чергової частини Дзержинського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків Павлівського жилмасиву Дзержинського району м. Харкова знайдено труп невідомого.За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативно група райвідділу. На місці події правоохоронцями було виявлено зокровавлений труп чоловіка в приміщенні кухні домоволодіння. Більш того усі стіни та підлога оселі були забризкані кров’ю. З місця злочину було вилучено сковорідку, палку та ножівку зі слідами речовини бурого кольору.

Працівники міліції встановили особу потерпілого, ним виявився 41-річний мешканець м. Харкова.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору карного розшуку Дзержинського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області протягом однієї доби встановили та затримали 39-річного, неодноразово судимого мешканця м. Харкова, який скоїв цей жахливий злочин.

Під час подальшого з’ясування усіх обставин події правоохоронцями було встановлено, що в будинку, де сталося вбивство постійно збирались компанії для спільного розпиття алкогольних напоїв. День скоєння злочину не став виключенням. З самого ранку в домоволодінні зібралась шумна компанія. Ближче до вечора між двома учасниками застілля виникла сварка, інші товариші по чарці вирішили покинути приміщення не чекаючи подальшого розвитку події. Залишившись наодинці підозрюваний почав наносити потерпілому чисельні удари всім, що попадалось йому під руку – палкою, ножівкою, сковорідкою…

Наразі слідчим відділом Дзержинського РВ порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Ведеться слідство.

ЦГЗ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...