На трассе Киев-Борисполь освободили заложницу, захваченную сумским бизнесменом

Працівники спецпідрозділу БОЗ звільнили заручницю, яку викрали з метою отримання викупу в 200 тисяч євро.Під час спецоперації працівників Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України та УБОЗ ГУ МВС у м. Києві звільнено заручницю – доньку одного з керівників столичної нафтобудівної компанії. Зловмисники викрали дівчину (1987 р.н.) і за її звільнення вимагали у батька 200 тис. євро.

У ході спецоперації, яку було проведено на автошляху Київ – Бориспіль, під час передачі мічених грошей одного із зловмисників було затримано, заручницю звільнено. Зловмисником виявився приватний підприємець з м. Суми (1978 р.н.). Під час затримання він вчинив опір міліціонерам міліції. У затриманого, окрім інших речових доказів, вилучено пістолет іноземного виробництва та набої до нього.

За матеріалами спецпідрозділу БОЗ слідчим відділом Дарницького райвідділу ГУ МВС України в м. Києві порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 147 (Захоплення заручників ) та ч. 4 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України

You may also like...