Жадібний платить двічі

Раніше судимий 21-річний конотопець, затриманий за пограбування, зізнався працівникам міліції у скоєнні крадіжки мопеду.

Свій злочинний намір затриманий скоїв ще наприкінці лютого. Зловмисник знав, що поблизу його будинку розташовані сараї сусідських будинків, в одному з яких зберігався мопед. В ночі він зламав двері цього сараю, проник до приміщення та викрав транспортний засіб. Діяв самостійно, мопед вирішив продати. В газеті знайшов об’яву «Куплю мопед», зателефонував покупцеві і наступного ж дня продав мопед, можна сказати,  за безцінь –  1200 гривень. Хоча реальна ціна товару складала понад 3 тисячі гривень. Отримані кошти потратив на свої потреби.

– Дивує той факт, – розповідає оперуповноважений карного розшуку Конотопського МВ ГУМВС Ярослав Федорченко, – що покупця мопеду не зупинила відсутність документів на транспортний засіб та його реальна ціна. «Жадібний платить двічі» – прислів’я, яке підходить до нашої історії.  Тепер же, ми будемо змушені відібрати мопед та повернути його господарю. Затриманий же понесе більш суворе покарання.

Тетяна Кушнєрова, помічник начальника Конотопського МВ ГУМВС 

You may also like...