В Бердичеве петарда залетела в окно и взорвалась в квартире инвалидов (фото)

Здається, скільки не говори про небезпеку та обережність при користуванні новорічними петардами, ракетами, салютами та іншою вибухівкою, все марно, кажуть люди. Традиційно для когось свято Нового року приносить масу задоволення, ну а комусь — зайві проблеми. Запалена невідомим ракета нанесла шкоду оселі та добряче зіпсувала святковий настрій Тетяні Оберемській, яка мешкає у бердичеві у п’ятиповерхівці. Жінка розповідає: вона пішла на балкон за їжею, як раптом почула вибух, – пише ТРК ВІК.

Тетяна Оберемська, мешканка будинку: «Тільки-но взяла їжу, підняла руку, аби закрити балконні двері, як почула страшний вибух. Хата вмить наповнилася димом. Спочатку я подумала, що це вибухнув котел: навіть фахівця викликала. Потім вимушена сплатити гроші за помилковий виклик, адже у котлові було все нормально».

Чимала дірка у склі, розбитий посуд, шматки ракети та злякані люди… 57-річна власниця квартири — інвалід ІІ-ї групи, вже понад 20 років сама виховує сина. Валерій — інвалід І-ї групи — 34 роки вимушений пересуватися на візкові. Тетяна Оберемська переконана, що вибух — справа рук когось із мешканців будинку, довести це просить правоохоронців. Страшним для жінки є не розбите кухонне приладдя чи вікно, хоча у січні місяці це є досить відчутною проблемою. Турбує її інше.

«А якби це трапилося не на кухні, а у кімнаті?! У цьому кутку любить сидіти і слухати музику мій син. Йому розірвало б череп, а мені що було б робити?» – говорить пані Тетяна.

Жінка сподівається, що співробітники Бердичівської міліції знайдуть винуватця пригоди, змусивши відповісти його за законом.

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/8146.full.image.jpg

Житомир.info

 

You may also like...