Невдалий фінал рецидивіста-ґвалтівника

27 лютого конотопські оперативники за підозрою у скоєнні розбійного нападу на 84-річну жінку затримали неодноразово судимого 22-річного мешканця міста. Наругу над старенькою він скоїв у її власному будинку в одному з сіл Конотопського району. 

Cуботнім ранком, розбивши віконне скло, зловмисник проник до будинку старенької. Хотів забрати пенсію бабці. Злякавшись, жінка почала благати чоловіка не чіпати її, мовляв грошей в домі немає. Останній дуже розлютився і почав знущатися над жінкою. Наніс їй декілька ударів та намагався зґвалтувати. Та планам негідника завадили рідні господарки. Як раз у цей час до бабусі приїхала її донька з онуком. Вони зайшли до будинку і побачили жахливу картину. Ґвалтівник, не довго думаючи, почав тікати у вікно. Жінки одразу ж зателефонували до міліції.

Вже через кілька хвилин правоохоронці були на місці пригоди. Вони побачили, як зловмисник тікає полем і почали переслідування.

– Ми побачили, в яку сторону біг зловмисник, тож, не гаючи ані секунди, побігли за ним. Затримали його у сусідньому селі. – Розповідає заступник начальника карного розшуку Конотопського МВ ГУМВС Вадим Зябров. – Там мешкала його дальня родичка, до якої він прибіг і заховався під ліжко.

Як з’ясували правоохоронці свою жертву молодик обрав невипадковою Декілька років тому він вже обкрадав місцевий магазин, власницею якого була донька потерпілої. Тож фігурант знав, що у цієї бабці можуть бути гроші і сподівався на «багатий улов» .  
Сьогодні підозрюваний у скоєнні розбійного нападу перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього порушена кримінальна справа за ознаками частини 3 статті 187 Кримінального кодексу України, згідно якої йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Тетяна Кушнєрова, помічник начальника Конотопського МВ ГУМВС в Сумській області
 

You may also like...