Хотів «провчити» вітчима, а забив до смерті бабусю

У неділю, 14 березня, правоохоронці міста Кременчука затримали 17-річного мешканця міста Кременчук, який жорстоко побив свою бабусю. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень старенька померла у лікарні. 

Правоохоронці про трагічну подію дізналися від матері неповнолітнього хлопця. У вечірній час жінка зателефонувала до чергової частини Кременчуцького міського управління та повідомила, що за місцем мешкання її син вчинив сварку та наніс тілесні ушкодження своїй бабусі. Згодом і лікарі не забарилися з повідомленням до міліції. Медики повідомили про те, що з діагнозом: численні гематоми, мозкова кома каретою швидкої допомоги госпіталізовано 56-річну мешканку міста Кременчука.

Міліціонерам не можна було гаяти і хвилини, а тому працівники батальйону патрульної служби за місцем мешкання заявниці негайно затримали головного підозрюваного – 17-річного юнака.

Як виявилося, хлопець уже неодноразово мав проблеми із законом та перебуває під слідством за вчинення ряду крадіжок. Того фатального вечора, повернувшись додому напідпитку, молодик вирішив провчити свого вітчима, аби той не діставав його своїми повчаннями. У сварку втрутилася бабуся, яку онук і відлупцював.

На сьогодні хлопець шкодує про скоєне. Пояснює свою поведінку правоохоронцям досить просто. Мовляв, всьому виною стало два літри пива, які він випив напередодні сварки.

Як би там зловмисник зараз не думав, та злочин скоєно і за нього потрібно відповісти за Законом. На даний час слідчими порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Тепер хлопцеві загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

 

 

Анна Полювач, Прес-офіцер Кременчуцького МУ ГУМВС України в Полтавській області

You may also like...