Поліція розслідує обставини ДТП в Одеському районі за участю двох вантажівок (фото)

Автопригода сталася 13 вересня близько 5-ї години на трасі Київ – Одеса неподалік села Єлизаветівка. Постраждала одна людина.

Поліцейські попередньо встановили, що 34-річний житель Вінниччини, керуючи вантажівкою «SCANIA», неуважно слідкував за дорожньою обстановкою і здійснив зіткнення з аналогічною вантажівкою, яку 59-річний земляк припаркував на правій смузі. Унаслідок зіткнення відбулось займання транспортних засобів.

У дорожньо-транспортній пригоді постраждав пасажир 34-річного керманича. Його каретою швидкої допомоги доправили до лікарні з переломами обох ніг.

Поліцейські перевірили водіїв на стан сп’яніння, вони були тверезі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 та рятувальники. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

В рамках провадження транспортні засоби поміщені на арештмайданчик для проведення низки експертиз. Встановлюються всі обставини події.

Правоохоронці вкотре закликають учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР.

Одеське районне управління поліції № 2

You may also like...