У Запорізькій області в результаті ДТП загинули дві пасажирки авто

Водій автомобіля ВАЗ-11183, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з іншою автівкою. Від отриманих травм, на місці події, загинули дві пасажирки авто. Водіїв та ще одного пасажира з травмами різної ступеню тяжкості доставлено до лікарні. Відкрито кримінальне провадження.

20 листопада о 13:45 до чергової частини Вільнянського відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП у селі Михайло-Лукашеве.

Водій автомобіля ВАЗ-11183, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із зустрічним автомобілем ВАЗ-2101, під керуванням мешканця смт. Новомиколаївка 1960 року народження.

Внаслідок аварії пасажирки обох авто 1971 та 1973 років народження загинули на місці події. Водіїв транспортних засобів та чоловіка 1996 року народження, пасажира ВАЗ-2101, з ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено до місцевої лікарні.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. Водія автомобіля ВАЗ-11183, який за попередніми даними перебував у стані наркотичного сп’яніння, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування кримінального провадження за ознаками ч. 3 ст. 289 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Відділ комунікації поліції Запорізької області 

You may also like...