Чоловік наніс смертельний удар ножем знайомому в Голосіївському районі столиці

Під час спільного розпиття спиртних напоїв між потерпілим та нападником виникла сварка, у ході якої останній ножем спричинив товаришу смертельне поранення. За скоєне зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Вчора, близько 22 години вечора до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць Голосіївського району чоловік вдарив ножем свого знайомого. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо- оперативні групи Головного та Голосіївського управлінь поліції, медики, а також співробітники карного розшуку для встановлення всіх обставин події.

Прибувши на місце, правоохоронці виявили тіло чоловіка із слідами насильницької смерті. Попередньо встановлено, що ввечері компанія чоловіків розпивала на вулиці алкогольні напої. У подальшому між двома товаришами виник конфлікт, а згодом і бійка, у ході якої зловмисник ножем наніс удар в область грудей опоненту. Від отриманих тілесних ушкоджень місцевий мешканець 1982 року народження помер на місці.

Співробітники Голосіївського управління поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець Київщини 1986 року народження, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. З місця події слідчо-оперативна група вилучила речові докази, що вказують на причетність фігуранта до тяжкого злочину.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину.

Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...