Дільничні офіцери поліції затримали молодика, який розкладав закладки у Святошинському районі столиці

Порушник працював на один із телеграм-каналів, де отримував замовлення і товар, який потім збував на території району. За такий заробіток він може провести до восьми років за ґратами.

Відпрацьовуючи територію Святошинського району столиці на вулиці Маршака дільничні офіцери поліції помітили підозрілого молодика, який порпався у землі. Під час поверхневої перевірки у парубка виявили згортки з наркотичною речовиною, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала злочин.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе

Як розповів начальник сектору дільничних офіцерів поліції Святошинського управління поліції Андрій Чаплінський, 20-річного уродженця Одеської області правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Під час слідчих дій з кишені зловмисника ми вилучили чотири згортки з солями PVP. Також затриманий повідомив, що встиг розкласти 24 закладки, які ми у подальшому вилучили у якості речових доказів. Усі заборонені речовини направлено на відповідні експертизи».

Возможно, это изображение телефон и на открытом воздухе

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

«Під процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру у збуті заборонених засобів та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. В ході слідчих дій встановлюються й інші причетні до даного злочину особи та канал постачання наркотиків», – додав Андрій Чаплінський.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...