Окупанти з бригади, на 70% знищеної під Авдіївкою, поплакалися Путіну (відео)

Російські солдати чомусь вирішили, що лідер РФ їх пошкодує й не відправить ще раз на штурм українського фронту.

Окупанти записали чергове “жалібне” відеозвернення до лідера РФ Володимира Путіна з приводу злочинних дій свого командування, яке використовує їх на території так званої “ДНР”, як гарматне м’ясо.

Окупанти записали чергову скаргу-звернення Путіну через бої під Авдіївкою / скріншот

Російські солдати уточнили, що належать до 138-ої бригади (військової частини 02511), їх переважно мобілізували воювати в Україну з Санкт-Петербурга і Ленобласті. Відповідний ролик публікує Sota.

Окупанти “поплакалися”, що їх відправили штурмувати укріпрайони під Авдіївкою (Донецька область) фактично з “голими” руками.

“Нас відправили на штурм укрперайону під Авдіївкою без розвідки, без належної підготовки та артилерійської підтримки, без зв’язку з іншими прдразделениями. В результаті, втрати склали близько 70% особового складу”, – зазначив солдат від імені свого загону в ролику.

Він поскаржився Путіну, що тепер його разом зі зграєю солдатів, які залишилися у живих від зіткнень з ЗСУ, збираються відправити воювати далі, на іншу ділянку фронту. На полі бою женуть навіть тих, хто вже не в змозі воювати, сказав окупант.

Солдат РФ наївно припустив, що російський диктатор зверне увагу на те, що “новомобілізованих” відразу ж відправляють в штурмові бригади на фронт, адже раніше, як зазначив сам “спікер”, кілька інших загонів вже робили до Путіна аналогічні звернення.

УНІАН

You may also like...