Поліцейські затримали чоловіка за ножове поранення мешканки столичної Троєщини

Через ревнощі зловмисник вдарив знайому ножем у живіт та втік. Слідчі затримали зловмисника та повідомили йому про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць Деснянського району виявлено жінку з ножовим пораненням. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, співробітники відділу кримінальної поліції та лікарі швидкої допомоги.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження жінка отримала з’ясовуючи стосунки зі знайомим, а причиною сварки стали ревнощі. Порушник вдарив ножем жінку у живіт та втік. Лікарі госпіталізували 49-річну потерпілу з проникаючим колото-різаним пораненням до медичного закладу.

Слідчі оглянули місце події та вилучили речові докази, а оперативники району спільно з колегами з Головного управління поліції Києва встановили особу нападника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом слідчі Деснянського управління поліції під процесуальним керівництвом Деснянської окружної прокуратури міста Києва повідомили 38-річному місцевому мешканцю про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...