Правоохоронці затримали чоловіка, який через помсту підпалив двері колишній подрузі

Зловмисник обурився через те, що потерпіла розірвала із ним стосунки та почала зустрічатись з іншим чоловіком. Підозрюваний облив спиртом вхідні двері до квартири та підпалив їх. За скоєне йому загрожує від трьох до десяти років ув’язнення.

До поліції Києва надійшло повідомлення від співробітників ДСНС про те, що в будинку на проспекті Георгія Ґонгадзе сталось загорання на 9 поверсі. За викликом на місце події прибули співробітники кримінальної поліції, слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

правоохоронці затримали чоловіка, який через помсту підпалив двері колишній

Правоохоронці задокументували пошкодження вхідних дверей до квартири та загального коридору, які були спричинені пожежею, а за фактом події відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне пошкодження майна. На щастя, потерпілих внаслідок цієї події не було.

правоохоронці затримали чоловіка, який через помсту підпалив двері колишній

Власниця оселі розповіла поліцейським, що напередодні до неї приходив чоловік, з яким вона раніше зустрічалася, втім нещодавно розірвала стосунки. Дізнавшись про те, що жінка проживає з іншим, зловмисник пішов. Проте, згодом прийняв рішення помститись, тож придбав у найближчому магазині спирт, частину якого випив, а рештою облив двері та підпалив їх.

правоохоронці затримали чоловіка, який через помсту підпалив двері колишній

За вчинення злочину поліцейські оперативно затримали 36-річного киянина. Слідчі повідомили фігуранту про підозру та наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує від трьох до десяти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...