Столичні оперативники припинили діяльність наркоторговця на Лісовому масиві

Зловмисник отримував «товар» через поштове відправлення, а потім розфасовував та збував. Під час затримання слідчі вилучили у нього канабіс, а у ході обшуку помешкання фігуранта виявили амфетамін та кокаїн. Слідчі повідомили затриманому про підозру та за скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції задокументували незаконну діяльність мешканця Лісового масиву з продажу наркотиків. Наркоділок збував заборонені речовини на території столиці.

Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят и на открытом воздухе

Слідчий Деснянського управління поліції Олександр Кокідько розповів, що поліцейські провели першочергові слідчі дії та затримали 23-річного уродженця Київської області у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України:

Нет описания фото.

«Ми встановили, що молодик отримував на поштових відділеннях наркотичні засоби, а вдома розфасовував та збував їх за допомогою месенджера. Під час затримання наркоділка на вулиці Мілютенка ми вилучили зіп-пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Згідно висновку експерта це – канабіс, загальною вагою 149 грамів. За місцем проживання затриманого у будинку на проспекті Лісовий ми провели невідкладний обшук та вилучили ймовірно наркотичні та психотропні речовини: амфетамін, кокаїн та канабіс. Крім того, до речових доказів поліцейські долучили мобільні телефони, електронні ваги, зіп-пакети та чорнові записи».

Нет описания фото.

Слідчі Деснянського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На даний час правоохоронці встановлюють канал надходження наркотиків до столиці та інших осіб, які причетні до кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...