У Києві слідчі повідомили молодику про підозру за нанесення товаришу ножового поранення

За скоєне йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До чергової частини Святошинського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з вулиці Зодчих госпіталізовано 35-річного чоловіка з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

Нет описания фото.

Як розповів заступник начальника Святошинського управління поліції – начальник слідчого відділу Богдан Замула, правоохоронці встановили, що біля одного з магазинів чоловік зустрів сусіда, котрий розпивав алкоголь зі своїми друзями:

«У ході спілкування один із відпочиваючих почав агресивно себе поводити та провокувати на конфлікт із новим знайомим. Почалася штовханина, у ході якої правопорушник дістав ніж та ударив ним опонента у груди, після чого пішов у невідомому напрямку».

Поліцейські провели оперативно-розшукові заходи та затримали зловмисника. Ним виявився 22-річний житель столиці, раніше судимий за грабіж. У нього при поверхневій перевірці правоохоронці виявили та вилучили розкладний ніж зі слідами крові, який направили на експертизу.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Судом вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...