У Києві поліцейські затримали жінку, яка обікрала літнього чоловіка

Пенсіонер довірився незнайомці та запросив її до себе в гості. Зловмисниця, побачивши, де потерпілий зберігає заощадження – 9 тисяч гривень – викрала їх та втекла. Жінку затримали та повідомили про підозру.

До Святошинського управління поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що його обікрали. 82-річний дідусь розповів, що у закладі харчування до нього підійшла незнайомка аби познайомитись, після чого він запросив її додому.

Перебуваючи вдома у потерпілого жінка побачила де він зберігає заощадження і, коли пенсіонер відволікся, викрала 9000 гривень та втекла з квартири.

Оперативники Святошинського управління поліції спільно із розшуківцями столичного главку поліції встановили особу правопорушниці та затримали її. У зловмисниці поліцейські вилучили частину викрадених грошей.

Жінці повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка вчинена в умовах воєнного стану. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...