З України видворили «довірену особу» одеського кримінального авторитета

Іноземець був довіреною особою та водієм-охоронцем відомого у кримінальних колах Одещини громадянина Азербайджану, брав участь у «сходках» кримінальних авторитетів, організації та виконання замовних правопорушень. Чоловік є фігурантом кримінального провадження та неодноразовим порушником адміністративного законодавства України.

За ініціативою Департаменту міграційної поліції України 34-річному громадянину Азербайджану скасовано дозвіл на імміграцію та посвідку на постійне проживання в Україні.

Встановлено, що іноземець був довіреною особою «кримінального авторитета», якого оперативники поліції Одещини затримали у грудні цього року.  Чоловік постійно брав участь у «сходках» кримінальних авторитетів, організації та виконання замовних правопорушень.

Окрім того, іноземець раніше неодноразово проходив по матеріалах кримінальних проваджень, зокрема за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю.

Також тільки в цьому році на нього було складено два адміністративні протоколи.

Відтак у правоохоронців є підстави вважати, що подальше перебування на території України суперечить інтересам національної безпеки та охороні громадського порядку, а також охорони здоров’я, захисту прав і законних інтересів громадян України та інших осіб, що проживають в Україні.

28 грудня іноземець був видворений за межі держави. Упродовж трьох років йому заборонено в’їзд до України.

Управління комунікації Національної поліції України 
(за матеріалами Департаменту міграційної поліції)

You may also like...