Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.12.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 190 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 173-2 КУпАП – вчинення насильства в сім’ї, місцевого жителя, 1963 р.н., який вчинив сімейну сварку з матір’ю.

 

До Київського РВ надійшла заява від Максима, 1994 р.н., про те, що невідомий чоловік вдарив його в обличчя та заволодів мобільним телефоном вартістю 4200 грн. Вжитими заходами викрито Сергія, 1994 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Київського РВ надійшла заява від керівника телефонної компанії про те, що невідома особа по вулиці Люстдорфська дорога скоїла крадіжку двох чавунних кришок люка з кабельної каналізації. Сума збитку становить 1240 грн. Вжитими заходами викрито Костянтина, 1990 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками Тарутинського РВ викрито двох непрацюючих жителів с. Миколаївка, 1971 р.н., та 1980 р.н., які з території зернотоку викрали 15 л дизельного палива.

 

До Овідіопольського РВ надійшла заява від приватного підприємця, 1986 р.н., про те, що із складського приміщення розташованого на промринку «7 км» невстановлений зловмисник викрав набори розділювальних дощок. Вжитими заходами у скоєнні крадіжки викрито жителя Кодимського району, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення

 

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернувся 52-річний житель району із заявою про те, що з його подвір’я невідомі особи викрали розбірний гараж, чим завдали шкоди на суму 6000 гривень. Вжитими заходами особу зловмисника було встановлено, ним виявився односельчанин потерпілого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 КК України (крадіжка), ведеться слідство.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від 35-річного одесита про вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів його електродрилем, чим завдав матеріального збитку на суму 1800 гривень. Здійсненими оперативно-розшуковими заходами викрито раніше засудженого Дениса, 1983 р.н., який зізнався у скоєнні вказаного правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Під час нагляду за дорожнім рухом працівниками ДАІ Котовського МВ було зупинено автомобіль марки «КАМАЗ» під керуванням 31-річного Олександра, який перевозив металобрухт без відповідних документів на вантаж. Автомобіль поставлено на арешт майданчик, здійснюється перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...