Найбільш резонансні злочини та події Одеській області за 03.06.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 191 заява та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

 

До Татарбунарського РВ в ході огляду будинку за місцем мешкання жителя с. Лиман, 1963 р.н., виявлено та вилучено 35 патронів кал. 5,6 мм. Вилучені патрони направлено до НДЕКЦ.

 
До Портофранківського МВ надійшла заява від Олександра, 1993 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, проник до його кімнати у гуртожитку, звідки викрав гаманець з грошима та два ноутбуки. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Володимира, 1978 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.
 
До Комінтернівського РВ надійшло повідомлення від жителя с. Фонтанка, 1979 р.н., про те, що на теріторії недобудованої школи виявлено труп невідомої дівчини. В ході виїзду слідчо-оперативної групи на сходах напівпідвального приміщення загальноосвітньої школи виявлено труп дев’ятикласниці, 1998 р.н., з ознаками насильницької смерті. В ході досудового слідства було встановлено, що вказане кримінальне правопорушення скоїв одесит, 1992 р.н., від якого отримані правдиві свідчення. Він повідомив, що під час вживання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, в ході якого він наніс удар металевим кастетом по голові дівчини, після чого труп переніс та залишив на сходах напівпідвального приміщення, з метою імітування падіння її з другого поверху. Вилучено речові докази – кастет. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, попередня правова кваліфікація правопорушення ч.1 ст.115 (умисне вбивство)Кримінального кодексу України.
 
Працівниками карного розшуку Одеського міського управління міліції затримано трьох одеситів, 1991 р.н., та 1986 р.н., яких викрито у вчинені злочині відносно одеситки, 1980 р.н., які з її автомобілю «Мерседес бенц», шляхом відкриття дверей, викрали сумку в якій знаходились два мобільних телефони та гаманець з грошима.
 
Працівниками Одеського міського управління викрито заступника директора туристичної фірми, 1981 р.н., який з приводу оформлення туристичної поїздки за кордон, шахрайським шляхом, заволодівав грошима клієнтів та зобов’язання не виконував.
 
Працівниками Суворовського РВ зупинено Олександра, 1964 р.н., у якого виявлено та вилучено перероблений газовий пістолет марки "Оlimpiс-6", для стрільби патронами кал. 5,6 мм. Вилучений "револьвер" направлено до НДЕКЦ.
 
Працівниками Роздільнянского РВ викрито одесита, 1990 р.н., який в с. Отрадово, з дачної ділянки Ірини, 1976 р.н., скоїв крадіжку 200 м. металевої сітки від огорожі.
 
До Таїровського РВ надійшла заява від Сергія, 1986 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, спричинивши йому тілесні ушкодження не шкідливе для життя та здоров`я відкрито заволодів його мобільним телефоном, ноутбуком, та особистими документами. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Андрія, 1978 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.
 
Працівниками Білгород – Дністровського МВ «по гарячих слідах» затримано 35-річного одесита, який з хуліганських спонукань пошкодив дзеркало на автомобілі, який господар залишив біля магазину. Відкрито кримінальне провадження.
 
Працівниками Білгород – Дністровського МВ спільно з співробітниками прикордонної служби на пропускному пункті Удобне, зупинили автомобіль «Тойота» під керуванням жителя міста Рені. Під час огляду транспортного засобу, в запасному колесі, було виявлено та вилучено шість пакунків з речовиною рослинного походження схожого на марихуану вагою 1кг 130 гр. Речовину направлено на експертизу.
 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...