Росіяни вночі атакували Київ «шахедами». Всі дрони збила ППО

Тривога в столиці тривала 9 годин.

Сьогодні вночі росіяни здійснили чергову масовану атаку і знову намагалися атакувати Київ ударними дронами.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

На територію України ворожі безпілотники почали залітати ще ввечері, близько 22-ї години, з південного та східного напрямків. Під загрозою повітряного удару перебували практично усі південні, північні, східні, центральні та частина західних областей України, а також Київ.

У столиці тривогу оголосили ще до опівночі і тривала вона понад 9 годин.

“Протягом усього цього часу російські дрони, попередньо “Shahed”, намагалися атакувати столицю. Цього разу на Київ вони заходили переважно поодинці, а не групами. Але жоден з ворожих БпЛА своє цілі не досягнув! Усі безпілотники, які загрожували столиці, були знешкоджені“, – йдеться в повідомленні.

Станом на зараз у Києві – без потерпілих та руйнувань.

Потенційних повітряних загроз наразі немає. Але КМВА закликає киян та гостей міста бути уважними і пильними – атака ворожих ударних дронів триває в інших регіонах, тому  не виключено, що вони можуть змінити курс і знову спробувати атакувати Київ.

Наразі після відбою повітряної тривоги Київський метрополітен відновлює нормальну роботу станцій та графік руху поїздів, повідомили в КМВА.

“Станції наземної ділянки відкриваються за 15-20 хвилин до прибуття першого поїзда. Зазначимо, що рух поїздів організовано з урахуванням наявної кількості машиністів та рухомого складу, які є наразі”, – йдеться в повідомленні.

▫️Через тривалу повітряну тривогу на лініях метрополітену інтервали між поїздами орієнтовно складають:

  •   “червона” лінія – 9-10 хвилин
  •   “синя” лінія – 10 хвилин;
  •  “зелена” лінія – 10 хвилин.

Загалом для відновлення нормальних графіків поїздів потрібно 1-1,5 години. // LB.ua

You may also like...