До двох років позбавлення волі загрожує киянину, який вчиняв насильство над дружиною

Порушник безробітний, зловживає спиртними напоями та неодноразово погрожував та застосовував фізичну силу до жінки.

Незважаючи на проведену профілактичну роботу, чоловік свою поведінку не змінив й продовжив ображати киянку. Відтак поліцейські розпочали кримінальне провадження й повідомили кривднику про підозру.

До Святошинського управління поліції неодноразово зверталася 36-річна місцева мешканка із заявами про погрози, приниження та вчинення чоловіком фізичного насильства відносно неї. Останній не працює, зловживає спиртними напоями та в такому стані систематично знущався над заявницею.

Поліцейські неодноразово притягували кривдника до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та судом йому призначались штрафи, які той не сплачував. Попри проведену профілактичну роботу, 40-річний чоловік, до того ж судимий за майнові злочини, свою поведінку не змінив й продовжив ображати киянку.

Слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили зловмиснику про підозру за ст. 126 – 1 Кримінального кодексу України – домашнє насильство. Суд також встановив порушнику обмежувальні заходи – не наближатись до потерпілої та пройти відповідну корекційну програму. Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...