На Сумщині чоловік забив на смерть свого товариша

У Серединобудському районі господаря оселі так побив «собутыльник», що той помер. Слідчі встановили, що напередодні чоловіки пиячили на місцевому кладовищі. Тяжкі тілесні ушкодження 43-річному мешканцю с. Нововасилівка спричинив його товариш. Причиною смерті стало зникнення мобільного телефону. 

Завдяки оперативним діям працівників міліції, по гарячим слідам вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився мешканець Сум, назвемо його Дмитром. Працював водієм на Сумському АТП. А до Новосилівки приїхав провідати стареньку матір. 

Наступного дня він зустрів знайомого Володимира й запропонував йому випити по чарці, мовляв «за зустріч». Дістав з кишені 40 гривень та пішли за горілкою. З магазину вийшли з двома пляшками. Випити та згадати часи чомусь вирішили на кладовищі, яке було неподалік. Коли оковита в пляшці закінчилась, один від великої кількості випитого заснув біля могил. А інший, який ще міг пересуватись, пішов до дому.

По обіді Дмитро прокинувся й теж направився до батьківської хати. Коли прийшов, виявив зникнення свого мобільного. Сумнівів в нього не було, що крадіжку телефону скоїв його товариш. «Мене розлютив цинізм вчинку, – розповідав працівникам міліції затриманий, – я до нього з усією душею, запропонував згадати часи, випити за зустріч, навіть горілки купив за свої гроші, аж дві пляшки, а його, як виявилось, цікавив тільки мій телефон…».

Так, пішов до товариша «в гості» з’ясовувати стосунки. Але розмовляти з «кривдником» не став-одразу почав бити.

Співмешканка потерпілого одразу викликала працівників міліції та швидку допомогу, але нажаль врятувати чоловіка не вдалось.

Як повідомили лікарі, у Володимира були численні переломи ребер сукупно з забоєм грудної клітини, травматичний шок, гемопневмоторакс. Він помер дорогою до лікарні.

В даний час затриманому пред’явлено звинувачення і обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Порушена кримінальна справа за статтею 121, ч.2 Кримінального кодексу України, за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Марина Кльова, СЗГ УМВС України в Сумській області
 

You may also like...