Довірливого роботодавця обікрав колишній найманий працівник

Приватний підприємець одного з одеських ринків навіть і не підозрював, що йому так не поталанить з кадрами, адже, замість очікуваних прибутків, він отримав велику нестачу….

До відділу міліції на ринку «Привоз» звернувся приватний підприємець із заявою про те, що невстановлені особи проникли до його складського приміщення і викрали товар на суму понад 10 тисяч гривень.

«За гарячими слідами» в ході оперативно-розшукових заходів, працівники карного розшуку затримали трьох крадіїв, які шляхом підбору ключів проникли до складу та привласнили господарські віники. Злодюжками виявилися мешканці одного із селищ в Одеській області. Як з’ясувалось, двоє з них – рідні брати 23 та 19 років, а третьому нещодавно виповнилося 16. Зі слів одного із затриманих, він раніше працював підсобним робітником у потерпілого підприємця та вирішив, що гроші можна заробити на дурничку. Але в одиначку провернути справу було не під силу і хлопець запропонував своїм товаришам викрасти чуже майно разом. Довго не вагаючись, крадії таємно винесли 700 віників, які потім як свій товар стали реалізовувати на ринках міста. Гроші, отримані від частини проданого товару, хлопці витратили на особисті потреби. Проте, решту товару,реалізувати не встигли, так як були затримані співробітниками міліції.

За фактом крадіжки порушено кримінальну справу, триває слідство. А щодо самих крадіїв віників, то вони мають шанс отримати помешкання за гратами, в якому зможуть підмітати від трьох до шести років.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...