Маніяка-роботодавця засудили до шести років позбавлення волі

Минулого літа працівники хмельницької міліції затримали маніяка-роботодавця, який спочатку пропонував жінкам співбесіду з працевлаштування, а потім ґвалтував.

Тридцятирічний чоловік підшукував майбутніх жертв прямо на вулицях міста. Побачивши жінку на автобусній зупинці чи біля магазину підходив і ненав’язливо пропонував роботу у швейному цеху. Мовляв, володіє невеличким бізнесом у цій сфері і зараз набирає нових працівниць у зв’язку з розширенням. Молодик обіцяв жінкам і дівчатам непогану зарплатню та гарні умови праці, тому вони і погоджувалися пройти співбесіду, не насторожившись навіть від того, що для оформлення на роботу роботодавець запрошував потенційних працівниць не в офіс чи на підприємство, а у свій приватний будинок у передмісті Хмельницького.

Опинившись у власній оселі, зловмисник одразу скидав з обличчя маску добропорядності і зачиняв жертв у кімнаті. Погрожуючи розправою, він їх бив, ґвалтував, а потім нерідко просив бідолашних лягти поруч і просто порозмовляти із ним про життя. Щоправда, на ранок завжди відпускав, а сам йшов на пошуки наступної дівчини. Правоохоронці затримали його «на гарячому» — якраз коли він виводив з дому чергову потерпілу.

Як показала судово-психіатрична експертиза, призначена у рамках розслідування кримінальної справи, чоловік цілком здоровий психічно. Кілька років тому йому уже довелося три роки провести за ґратами за зґвалтування, але, схоже, цей життєвий урок він не взяв до уваги і, звільнившись, знову узявся за своє. Цього разу суд засудив молодика до шести років позбавлення волі. Хочеться сподіватися, що він таки замислиться над своєю поведінкою і стане на шлях виправлення.

Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...