Шкиль утверждает, что его хотят очернить

Ранее сообщалось, что у МВД есть результаты экспертизы, согласно которым в крови Шкиля был обнаружен алкоголь.

 Андрей Шкиль называет спекуляцией информацию о наличии алкоголя в его крови во время ДТП, в которое он попал 6 мая. Об этом говорится в заявлении пресс-службы Шкиля.

Заява прес-служби народного депутата Андрія Шкіля

Певні джерела із Міністерства внутрішніх справ організували "витік" інформації щодо наявності в їхньому розпорядженні висновків медиків, які начебто засвідчують наявність алкоголю в крові народного депутата Андрія Шкіля під час ДТП 6 травня.
З цього приводу мусимо заявити, що подібна інформація – недостовірна й нічим не підтверджена, а тому може розглядатися виключно як спекуляція, направлена на дискредитацію Андрія Шкіля як політика.

За фактом ДТП порушена кримінальна справа. За умови неупередженості та об’єктивності досудового слідства всі обставини даного ДТП будуть з’ясовані шляхом проведення слідчих дій та відповідних експертиз. Судово-медична експертиза на предмет наявності ознак сп’яніння Андрія Шкіля під час ДТП на даний час ще не призначалася. Хоча він особисто як ніхто інший зацікавлений в її якнайшвидшому проведенні.

А поки що ж організація подібних "витоків" нинішньою владою є незграбною провокацією і спробою очорнити опозиційного політика.

НАпомним, что Шкиль был госпитализирован в ночь на 7 мая после ДТП в Киеве. Автомобиль Nissan Qashqai, за рулем которого он находился, по неизвестным причинам выехал на полосу встречного движения, где столкнулся с автомобилем Volkswagen, который двигался навстречу. В результате аварии пострадал только сам депутат.

You may also like...