Ножем та зброєю перехожий «пожвавив» посиденьки відпочиваючих

На Харківщині від хуліганських дій п’яного молодика постраждали люди, які відпочивали на природі. Як з’ясувалося, перехожий вирішив внести нотку пожвавлення у посиденьки компанії, але нав’язлива поведінка 34-річного місцевого мешканця не сподобалась відпочиваючим, і вони попросили його не набридати. Підігрітий алкоголем чоловік розлютився, проте додому все ж вирушив.

Але на цьому історія не завершилася. Через деякий час він повернувся. І не з порожніми руками, а з рушницею та ножем. У розпалі словесної перепалки задерій вистрелив у повітря зі зброї. Коли ж його намагалися зупинити, він вихопив ніж та вдарив у ногу 27-річній жінці. Скориставшись панікою, що виникла навколо постраждалої, нападник пішов по-англійськи…

Як повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Харківській області, повідомлення про напад надійшло до міліції вже через кілька хвилин. На місце події одразу виїхали працівники Харківського РВ міліції. Туди ж прибула і «швидка».

Під час оперативно-розшукових дій за місцем проживання був затриманий і призвідник інциденту. Правоохоронці вилучили у нього обріз мисливської двоствольної рушниці 16-го калібру невстановленого зразку, без номерів, кухонний ніж та гільзу. Наразі вилучене направлено на дослідження.

Затриманого доставили до Харківського РВ. Порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває подальша перевірка.
 

You may also like...