В Киеве мотоциклист на «Сузуки» столкнулся с автомобилем «Хонда» (фото)

Зверніть увагу! На столичних дорогах почастішали дорожні пригоди за участю водіїв мототранспорту.

Як повідомили «УК» в Відділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, 29 червня, у Деснянському районі близько 7 години ранку на перехресті вулиці Братиславської – Лісовогопроспекту трапилась дорожньо – транспортна пригода.

За попередніми даними, водій мотоцикла «Сузукі», рухаючись з боку вулиці Ш.Алейхема в напрямку Лісового проспекту не дотримався дистанції та безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Хонда». Внаслідок удару водій мотоцикла вдарився головою в автомобіль, що рухався праворуч у попутному напрямку. Мотоцикліста із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, відкритим переломом лівої ноги та іншими травмами забрала бригада швидкої допомоги. Розпочато розслідування.

Державтоінспекція інформує, що станом на 29 червня поточного року в столиці зареєстровано 77 дорожньо-транспортних пригод за участю мототранспорту, в яких 6 осіб загинуло та 82-отримали травми.

ДАІ Києва радить водіям бути уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму та дистанції руху. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.

You may also like...