Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 277 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Київського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що біля бару виявлено труп невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням. Працівниками міліції встановлено особу, яка скоїла вказаний злочин. Тривають слідчі заходи щодо затримання підозрюваного.

До Ізмаїльського МВ звернулась 45-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, що невідома особа проникла в її будинок, звідки викрала мобільний телефон. Проведеними оперативно-розшуковими заходами викрито раніше судимого 25-річного місцевого жителя. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Київського РВ надійшла заява від Інни, 1974 р.н. про те, що невідома особа в приміщенні магазину на проспекті Ак.Глушка викрала її гроші в сумі 4500 гривень. Вжитими заходами викрито раніше засудженого Євгена, від якого отримано правдиві свідчення.

До Ізмаїльського МВ звернулась 45-річна мешканка с.Матроска, яка повідомила, що невідома особа з подвір’я будинку односельця, де заявниця знаходилась у гостях, викрала її велосипед іноземного виробництва. Сума матеріального збитку становить 500 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито односельця потерпілої, 1997 р.н., який надав правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До Ізмаїльського МВ з заявою звернувся мешканець с.Першотравневе, 1963 р.н., про те, що невідома особа з подвір’я будинку заявника викрала інструмент вартістю 400 гривень. В ході відпрацювання міста та району був встановлений мешканець с.Утконосівка, 1971 р.н., який надав правдиві свідчення у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Київського РВ надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік на ринку, розташованому на проспекті Ак.Глушка скоїв крадіжку мобільного телефону, який належить Ксенії, 1991 р.н. Вжитими заходами співробітники автопатруля викрили Віталія, 1981 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 23-річного мешканця с.Першотравневе, який проник в спальне приміщення тракторної бригади, звідки скоїв крадіжку гаманця з грошима, які належать 53-річному жителю міста. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...