Посварившись з чоловіком, жінка втратила коштовностей на 150 тисяч гривень

До співробітників транспортної міліції лінійного відділу на станції Київ-Пасажирський звернулася 25-річна киянка. Дівчина розповіла правоохоронцям, що близько третьої години ночі, коли вона знаходилася біля Південного вокзалу, ззаду підбіг якийсь чоловік, схопив її, так що вона не могла навіть дихати і почав вимагати гроші. А увагу грабіжника привернув дорогий мобільний телефон, який дівчина тримала в руках і шкіряна жіноча сумка.

Дівчина намагалася вирватися. Думаючи лише тільки як би залишитися  живою, вона випустила з рук мобільник із сумкою, і кинулася тікати.

Грабіжник підібравши свій «трофей», тут же зник з місця злочину. А в цей час, жінка побігла по вокзалу до центрального входу. Дорогою вона зустріла правоохоронців, яким розповіла що з нею сталося і описала свого кривдника.  Міліціонери миттєво кинулися на пошуки грабіжника.

Пізніше з’ясувалося, що дівчина посварилася зі своїм чоловіком і вирішила поїхати до батьків. Вона взяла документи, коштовності і попрямувала на залізничний вокзал, де з нею й сталося таке нещастя.

Пощастило дівчині, що вона одразу ж звернулася до правоохоронців. Через деякий час грабіжник уже був затриманий працівниками лінійного відділу міліції на станції Київ-Пасажирський.

Ним виявився 31-річний житель Київської області. У затриманого вилучено вкрадену сумку, коштовності з білого золота і діамантами, вартість яких становила 150 тисяч гривень.

Стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 186 «Грабіж»  Кримінального Кодексу України, карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Наразі  зловмисник заарештований і знаходиться в СІЗО.

Олена Цимбалюк, СЗГ Управління МВС України на Південно-Західній залізниці

You may also like...