Інформація ДАІ м. Києва на 23.08.2011

Інформація ДАІ м. Києва на 23.08.2011

За 22 серпня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 503 порушення ПДР, з них найбільш характерні: створення аварійної обстановки – 1, перевищення швидкості – 271; порушення правил  дорожнього руху пішоходами – 23, керування в стані алкогольного сп’яніння – 41. За добу зареєстровано 3 ДТП в яких одна людина загинула  та 3 особи отримали травми.
 
Інспекторами ДПС ДАІ 22.08.11 виявлено автомобіль: «Тойота», який перебував у розшуку.
 
До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено -1 особа, за перевезення вантажу без документів-1.
                                            
Зверніть увагу!   
 
З 20 серпня – 20 вересня 2011 року в столиці проходить рейд «Увага! Діти на дорозі». Головною метою цього заходу є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  В ході цих заходів інспектори ДАІ чергуватимуть біля шкіл, що прилягають до проїзної частини. Це безумовно підвищить дисципліну і водіїв, і маленьких пішоходів. А, першого вересня в "День знань" працівники Державтоінспекції спільно з педагогами в усіх навчальних закладах проведуть уроки дорожньої грамоти. Дітям, які дотримаються правил безпечної поведінки на дорозі співробітники ДАІ вручать значки – флікери. Вони відбивають світло у темний період доби. Таким чином водієві легше помітити дитину на дорозі . А для маленьких порушників передбачено, дещо інший подарунок – повідомлення батькам. Окрім інформації на ньому надруковано основні правила поведінки на дорозі. Їх буде корисно прочитати і дорослим і дітям.
 
ВЗГ УДАІ м. Києва

 

You may also like...