19-річний розбійник за три пляшки спиртного побив жінку

Повідомлення про розбій в одному з сіл Чуднівського району Житомирщини надійшов до райвідділу міліції увечері серпневого дня. Жінка по телефону розповідала, що щойно до магазину, де вона працює продавцем, зайшов невідомий та, погрожуючи їй ножем, заволодів пляшкою вина і двома пива.

Для з’ясування всіх обставин події у населенний пункт відразу виїхали працівники міліції. Так, уже на місці у ході проведення першочергових дій стало відомо, що зловмисник заходив до магазину декілька раз. Спочатку він купив спиртне і уже, будучи напідпитку, розпивав його, відійшовши неподалік будівлі.

Невдовзі «покупець» повернувся, щоб придбати ще дві пляшки пива та вино. Але цього разу не за гроші, бо, як виявилось, вони закінчились. Коли жінка виставила на прилавок товар, чоловік вдарив її по голові, внаслідок чого вона отримала струс головного мозку, дістав з кишені ніж і, погрожуючи, забрав замовлене спиртне та зник у невідомому напрямку.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Чуднівського РВ Сергія Андрійчука, оперативники почали перевіряти всі можливі місця перебування розбійника. Усю ніч міліціонери прочісували місцевість. І вже перед ранком дільничні інспектори затримали підозрюваного, як з’ясувалось, 19-річного жителя Романівського району, в якого вилучили як пляшки від спиртного, так і ніж.

Наразі відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 (розбій, поєднаний із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що передбачає  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років) Кримінального Кодексу України.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...