Інформація ДАІ м. Києва на 25.10.2011

За 24 жовтня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 576 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 241; створення аварійної ситуації – 1.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 45 порушень. З початку року за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 3985 рішень, у 2323 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За добу зареєстровано 4 ДТП в яких 1 особа загинула та 5 отримали травми.
 
Державтоінспекція столиці просить відгукнутись свідків ДТП, яка трапилась 24 жовтня поточного року на вулиці Стальського, що у Дніпровському районі. Там невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на чоловіка 1987 р.н., якого з травмами доставлено до лікарні. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Столична ДАІ звертається до свідків та очевидців даної пригоди з проханням телефонувати 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово). Також можна скористатися телефоном для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Незаконні заволодіння автотранспортом: Голосіївський р-н а/м «Тойота Камрі», сірий, 2008 р.в., д/н АА6220НО; Святошинський р-н а/м «Шевроле Лачеті», чорний, 2008 р.в., д/н АА6797НТ.
 
Інспекторами полку ДПС ДАІ по заходам під умовною назвою «Акциз» був затриманий   а/м «ГАЗ-3302». Під час перевірки було встановлено, що водій перевозив горілчані вироби без відповідних документів. Крім того за добу до рай управлінь міліції за незаконне зберігання та перевезення наркотичних речовин доставлено 3 особи.        
 
Майже щодня співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. Так, з початку року задокументовано 231 спроба дачі хабара. По цим фактам порушено 7 кримінальних справ. Наразі, районними прокуратурами столиці розглядаються 21 відповідна справа.
 
Зверніть увагу!
Наразі тривають канікули. В період осіннього відпочинку більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста.
Працівники державної автомобільної інспекції звертаються до водіїв транспортних засобів, з проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Ваша неуважність може коштувати дитині життя.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...