Трагічний фінал чоловічої розмови

На пульт «102» надійшов сигнал про те, що в одному з дворів Миколаєва біля контейнерів для сміття знайдено тіло чоловіка. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Корабельного райвідділу міліції. Прибувши на місце, співробітники міліції виявили на тілі чоловіка декілька ножових поранень. Правоохоронці встановили особу потерпілого, ним виявився 30-річний місцевий житель.

Вже через декілька годин міліціонери затримали 34–річного раніше засудженого мешканця Миколаївської області, який обґрунтовано підозрювався у скоєнні вбивства.

З’ясувалося, що він проживав в квартирі у своєї співмешканки. Того вечора до неї у гості навідався колишній чоловік. Побачивши, що у дружини з’явився інший обранець, він почав ображати їх. Згодом кавалери вийшли на вулицю на «чоловічу розмову». Оскільки обидва були добряче напідпитку, розмова швидко переросла у бійку. Хазяїн витягнув з кишені кухонний ніж та почав наносити хлопцю удари в тулуб. Заспокоївши таким чином суперника, вбивця залишив тіло на землі біля баків для сміття та спокійно пішов до коханої. Нічого не сказавши їй про криваву розв’язку конфлікту, він сховав ніж на кухні та пішов з квартири.

Прийнятими оперативно-розшуковими заходами чоловік був затриманий. Слідчим відділом Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Тетяна Лисецька, ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...