Управління ДАІ у Львівській області інформує

Управління ДАІ у Львівській області інформує

На Львівщині 43-річний пішохід раптово вийшов на дорогу і потрапив у ДТП

7 грудня о 19.10 годині на автодорозі у селі Гамаліївка Пустомитівського району водій автомобіля «Деу-Матіз», 28-річний  житель села Верхнє Турківського району, скоїв наїзд на 43-річного пішохода, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги та переходив її у невстановленому місці.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (важка поєднана травма) та був  госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

На Львівщині 22-річний пішохід потрапив під колеса «Пежо»

7 грудня близько 20.20 години на автодорозі сполученням Львів-Пустомити-Меденичі біля села Малечковичі Пустомитівського району водій автомобіля «Пежо Партнер», 30-річний житель міста Пустомити, скоїв наїзд на 22-річного жителя села Милошовичі Пустомитівського району.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і стану транспортного засобу, не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу та скоїв наїзд на людину.

Унаслідок автонаїзду чоловік отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку) та був госпіталізований у Пустомитівську центральну районну лікарню.

У Львові водій наїхав на 22-річну жінка та втік

8 грудня о 7.30 годині у Львові на перехресті вулиць Левандівська-Широка невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись у напрямку до вулиці Широкої, скоїв наїзд на пішохода, 22-річну львів’янку, після чого залишив місце ДТП.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля не вибрав безпечну швидкість руху, залишив місце ДТП.

Унаслідок автонаїзду жінка-пішохід отримала тілесні ушкодження (закритий перелом лівої гомілки) та госпіталізована у травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.
 

73-річна львів’янка неочікувано вийшла на дорогу і потрапила під колеса автобуса

У 8 грудня у Львові на вулиці Городоцькій, 218 водій автобуса «БАЗ», 55-річний житель Львова, рухаючись у напрямку за межі міста, скоїв наїзд на 73-річну жительку Львова, яку каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до лікарні міста. 

Унаслідок цієї автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження (важка поєднана травма) та була госпіталізована у реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Попередньо встановлено, що ця ДТП стала результатом порушення жінкою-пішоходом правил дорожнього руху. Пенсіонерка неочікувано вийшла на проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

У Львівській області водій автомобіля «Форд» наїхав на пішохода

8 грудня о 20.10 годині у селі Артищів Городоцького району водій автомобіля «Форд Ескорд», 36-річний житель села Городоцького району, скоїв наїзд на пішохода, 26-річного жителя міста Львова.

Попередньо встановлено, що ця ДТП сталась унаслідок порушення водієм автомобіля правил дорожнього руху, який не вибрав безпечну швидкість руху.

Унаслідок автонаїзду чоловік отримав тілесні ушкодження (політравма) та був доставлений у Городоцьку центральну районну лікарню.

На Львівщині водій «Ауді» на пішохідному переході збив людину

8 грудня о 7.50 годині у місті Дрогобичі на вулиці П. Орлика, 1 водій автомобіля «Ауді-100», 28-річний житель села Почаєвичі Дрогобицького району, скоїв наїзд на пішохода, 51-річного смт Новий Калинів Самбірського району, який переходив проїжджу частину дороги на нерегульованому пішохідному переході.

Попередньо встановлено, що ця ДТП сталась унаслідок порушення водієм автомобіля правил дорожнього руху, який не надав перевагу пішоходу, що рухався через пішохідний перехід.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (струс головного мозку, забійні рани голови, перелом кісток правої гомілки) та був госпіталізований у реанімаційне відділення Дрогобицької центральної міської лікарні №1.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області  
 

You may also like...