Конспірація не допомогла уникнути відповідальності

Працівниками УДСБЕЗ УМВС України в м. Севастополі постійно проводиться робота по протидії злочинам у сфері грального бізнесу. Мета заходів – припинення фактів незаконної діяльності ігрових закладів, Інтернет-клубів, які надають ігрові послуги через мережу Інтернет, а також виявлення і документування діяльності казино, в яких здійснюються азартні ігри під прикриттям проведення змагань спортивного покеру.

Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в м. Севастополі Андрій Тарасенко, з початку року працівниками Управління порушено 23 кримінальні справи за фактом порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу», в т.ч. 15 кримінальних справ по ч.1.ст. 203-2 (заняття гральним бізнесом), 8 – по ч.1 ст. 203 ( заняття забороненими видами господарської діяльності) Кримінального кодексу України.

По порушеним кримінальним справам вилучено 246 ігрових апаратів на суму понад 915 тисяч грн. і 44 столи для гри в покер на суму понад 520 тисяч грн. Всього вилучено майна на суму близько півтора мільйона грн.

Тільки у грудні місяці співробітниками УДСБЕЗ виявлено 5 фактів порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу».

Так, оперуповноваженими УДСБЕЗ припинений факт надання послуг у сфері грального бізнесу. У павільйоні, розташованому на зупинці громадського транспорту Ленінського району, виявлений факт функціонування залу ігрових автоматів. Заклад існував з дотриманням всіх норм конспірації, пускали туди лише перевірених гравців. Потрапити в зал ігрових автоматів можна було тільки за рекомендацією і по дзвінку на спеціальний мобільний телефон. Міліціонерами було вилучено 8 ігрових автоматів, близько 2 тисяч грн., які знаходилися в касі на момент перевірки. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

У Гагарінськом районі в житловому будинку припинений факт функціонування залу ігрових автоматів. На момент перевірки в залі грали троє чоловік, вилучено 20 автоматів, близько 2 тисяч грн.

Заходи щодо протидії злочинам у сфері грального бізнесу будуть продовжені.

Сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в м. Севастополі
 

You may also like...