Чотири роки «за гратами» – така ціна неуважності автомобіліста

2 серпня 2011 автошляхом Павлоград-Синельниково, Дніпропетровської області зі швидкістю 60-70 км./год. рухався автомобіль під керуванням 24 річного місцевого мешканця.

Біля населеного пункту Синельникове (Павлоградський район), водій автомобіля проявив неуважність до дорожньої обстановки та виїхавши на зустрічну смугу руху допустив зіткнення зі скутером під керуванням безробітного, 41 річного громадянина, який рухався у зустрічному напрямку по своїй смузі руху.

Внаслідок ДТП потерпілому були спричинені численні тілесні ушкодження, визнані судово-медичною експертизою тяжкими та не сумісними із життям. Смерть чоловіка настала від травматичного шоку через численні травми тіла.

Водію автомобіля було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. 23 серпня 2011 йому було пред’явлено обвинувачення за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Вину у скоєнні злочину обвинувачений визнав повністю.

Розглянувши справу Павлоградський міський суд виніс вирок у якому водій автомобіля визнавався винним у скоєнні злочину, йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...