Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області повідомила «УК» про пригоди на автошляхах.

У Львівській області водій впав з мопеда та зламав ключицю

3  квітня о 3.50 годині у приймальний покій Дрогобицької міської лікарні №1 надійшло повідомлення про поступлення до них після дорожньо-транспортної пригоди 47-річного жителя міста Стрий.

Як з’ясували співробітники ДАІ,  2 квітня близько 23.30 годин водій мопеда «Хонда», 47-річний житель міста Стрий, рухаючись автодорогою у напрямку до міста Дрогобич, не впорався з керуванням і впав з мопеда на проїжджу частину дороги.

Унаслідок автопригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці.

ДАІ шукає водія авто, який на вулиці Городоцькій у Львові скоїв наїзд на жінку та втік 

3 квітня о 19.20 годині у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про звернення до них після дорожньо-транспортної пригоди 58-річної жительки Львова. 

З’ясовано, що жінка отримала тілесні ушкодження 2 квітня о 16.00 годині  у Львові на вулиці Городоцькій (біля Приміського вокзалу), де на неї скоїв наїзд невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, який  після наїзду місце пригоди залишив. 

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження (забій правої стопи, забій правого ліктьового суглобу) та після надання медичної допомоги була відпущена додому.

Свідків цієї автопригоди закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

УК
 

You may also like...