Інформація ДАІ м. Києва на 22.06.2012

За 21 червня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 609 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 243; порушення правил проїзду перехресть – 10 порушення ПДР пішоходами – 20. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 96 відповідних протоколів. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

Співробітники столичної Державтоінспекції щодня затримують близько чотирьох десятків водіїв, що керують автомобілем напідпитку. А останнім часом водії стали більше вживати спиртні напої та дозволяти собі сідати за кермо будучи напідпитку. Таким чином наражаючи на небезпеку не лише себе, але й оточуючих. Лише вчора співробітники ДАІ виявили 50 водіїв,  які керували транспортним засобом у стані сп’яніння. Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння районними судами м. Києва прийнято 2365 рішення, у 853 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За добу зареєстровано  4 ДТП (1 наїзд на дитину), в яких 1 особа загинула та 3 людей отримали травми. Зверніть увагу! Тривають шкільні канікули. Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. А їх поведінка буває не передбачуваною. Вчора, у Дніпровського районі, на вулиці Ентузіастів,37 під колеса автомобіля «Daewoo Espero»  потрапив 6-річний хлопчик, який раптово вибіг на дорогу за футбольним м’ячем. Внаслідок наїзду дитина отримала тяжкі травми та була госпіталізована до лікарні.
 
Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Дарницький район а/м «ВАЗ-21134», н.з. АА3352МС, 2012  р.в., сірий; Шевченківський район а/м «ВАЗ-21043», н.з. АМ0752АН, 1998 р.в., бежевий; Солом’янський район мотоцикл  «Ducati Monster695»,н.з. АА0455АВ,1999 р.в.,чорний. Прийнято міри розшуку.
 
Натомість інспекторами ДПС ВДАІ Дарницького району спільно з співробітниками відділу карного розшуку затримано громадянина, який 16 червня на проспекті Бажана,14 скоїв незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ-21063». Чоловіка доставлено до райуправління міліції.  Крім того, виявлено автомобіль «Audi R8», що знаходився у розшуку. До того ж затримано двох чоловіків, які знаходились у розшуку.
 
До райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено троє громадян, за хуліганство-1.
 
Столична Державтоінспекція нагадує, що до 01.00 год. 7 липня 2012 року перекрита офіційна фан-зона турніру УЄФА ЄВРО-2012 – на Майдані Незалежності та по вулиці Хрещатик на відрізку від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького. Звертаємо також увагу водіїв на те, що до 7 липня буде заборонено паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста, а саме:
 – вул. Б. Хмельницького від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
 – вул. Прорізна від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
 – вул. Городецького від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.                                
 

You may also like...