Про злочини та події, які трапилися на території Львівської області 13-15 липня 2012 року

13 липня 2012 року у Старосамбірському, Сокальському, Самбірському, Перемишлянському та Жидачівському районах області на присадибних ділянках місцевих жителів правоохоронці виявили 15 незаконних посівів снодійного маку у кількості майже 6000 рослин. А 14 липня правоохоронці Яворівського та Перемишлянського райвідділів Львівщини на присадибних ділянках жителів районів виявили 6 незаконних посівів снодійного маку у кількості 1300 рослин. Усе вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при ГУМВС.

Співробітники Залізничного РВ встановили, що крадіжку футболки «Найк» з одного з торгових центрів Львова вартістю 600 гривень скоїв 21-річний непрацюючий львів’янин. Речові докази вилучено. Триває перевірка.
 
У Самбірський МВ звернулась з заявою 37-річна місцева жителька, яка повідомила правоохоронців про те, що  її колишній чоловік, проникнувши в квартиру через вікно, викрав мобільний телефон «Нокіа» її 16-річної доньки вартістю 1200 гривень. Співробітники сектору ДІМ затримали чоловіка та вилучили речовий доказ.
 
За скоєння пограбування міліціонери Шевченківського РВ затримали та притягують до відповідальності 35-річного уродженця Закарпатської області. З’ясувалось, що 14 липня чоловік відібрав поліетиленовий пакет у 82-річної львів’янки, в якому знаходились  особисті речі останньої: пенсійне посвідчення на її ім’я та 300 гривень.
 
У Стрийський МВ надійшло відношення начальника нафтогазорозвідувальної експедиції про те, що 8 липня невідома особа шляхом зняття віконного скла проникла в приміщення механічної дільниці та таємно викрала 85 метрів погонних мідних тралей, завдавши підприємству матеріальної шкоди на суму 2 210 гривень. За скоєння цього злочину правоохоронці затримали 18-річного жителя м. Моршин.
 
Співробітники Залізничного РВ з’ясували, що крадіжку двох частин металевої пішохідної огорожі довжиною 6 метрів з прилеглої до аеропорту Львова території скоїли 37-річний та 26-річний львів’яни.
 
У Франківський РВ звернулась з заявою директор одного з барів Львова. Жінка повідомила, що з фасаду будівлі бару шляхом вільного доступу невідома особа викрала камеру відео спостереження та музичну колонку, всього  на суму 2000 гривень. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 18-річний раніше судимий львів’янин. Наразі встановлюються усі обставини події.
 
На березі річки у місті Стрий з сумки 38-річної жительки села Труханів викрали мобільний телефон «Нокіа 1616-2» та паспорт. З’ясувалось, що крадіжку речей вчинив 37-річний житель Стрийського району.
 
ВЗГ ГУ МВС УКРАЇНИ В ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

You may also like...