ДТП на бульваре Перова в Киеве (фото)

В Києві вантажний автомобіль протаранив маршрутку

Як повідомили «УК» в Відділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва,  16 серпня на початку п’ятої години вечора на перехресті бульвару Перова з проспектом Алішера Навоі сталося зіткнення маршрутного автобуса та вантажівки «ЗІЛ-138». Як з’ясувалось, «Богдан» прямував за маршрутом № 498. Машина рухалась бульваром Перова у напрямку Броварського проспекту.

За попередніми даними, на перехресті з вулицею Алішера Навоі водій маршрутки повертав ліворуч і не пропустив вантажний «ЗІЛ», який рухався від Броварського проспекту в напрямку Керченської площі. Для водія вантажівки такий маневр був несподіванкою, він почав екстрено гальмувати, але до автобуса залишались лічені метри і сталося зіткнення. Вантажівка врізалась у правий бік Богдана. В його салоні знаходилось 17 пасажирів. На місце пригоди прибуло декілька карет швидкої допомоги. В результаті цієї пригоди чотирьох пасажирів з травмами різного ступеню важкості було доставлено до лікарні. Ще кільком пасажирам була надана допомога на місці. Розпочато розслідування.

ДАІ нагадує, що у столиці триває місячник з безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті. З початку місячника столична Державтоінспекція проводить ряд цільових відпрацювань – «П’яний водій – злочинець», «Обгін», «Швидкість». Вони націлені на зниження аварійності та попередження грубих порушень Правил дорожнього руху. Працівники ДАІ несуть службу з урахуванням  аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП.

З початку місячника під нагляду за дорожнім рухом, інспекторами ДАІ було виявлено 480 порушень законодавства, вчинених саме пасажироперевізниками. Серед них: відхилення від встановленого маршруту руху – 114; перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал світлофора та інші порушення ПДР – 90; виявлено також трьох водіїв, що керували автобусами в стані алкогольного сп’яніння.  

«УК»

 

You may also like...