На Полтавщині затримано водія, який скоїв наїзд на велосипедиста та з місця ДТП зник

11 вересня, близько 21 години, в селі Тахтаулово по вулиці Центральній сталася дорожньо-транспортна пригода за участю велосипедиста та автомобіля марки «ВАЗ», під керуванням невстановленого водія. Зловмисник, скоївши наїзд на велосипедиста, з місця пригоди зник.

Потерпілим виявився 19-річний мешканець одного із сіл Полтавського району. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом лівої руки та був доставлений до лікарні. 

На місце ДТП негайно був скерований наряд Державтоінспекції, який виявив сліди краски, частини лобового скла та правої фари.

У ході проведення розшукових заходів працівниками відділу ДАІ Полтави невдовзі було встановлено транспортний засіб та водія, причетного до даної дорожньо-транспортної пригоди. Винуватцем ДТП виявився 30-річний односелець потерпілого.

Прибувши за  місцем проживання водія, працівники ДАІ виявили транспортний засіб з характерними для ДТП пошкодженнями. Чоловік визнав свою причетність до даної пригоди та надав правдиві свідчення.

Наразі по даному факту вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження).

Триває досудове слідство.
 
Прес-служба Управління  ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
 ДАІ Полтавської області)

You may also like...