Кримінальна хроніка на 28 листопада 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 265 повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та iнших подій, серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків, хуліганства та інші.
Припинено 169 порушень правил дорожнього руху, 11 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

27 листопада до Овруцького РВ надійшло повідомлення про те, що з даху непрацюючої ферми одного з господарств, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 42 листи шиферу. Сума завданого збитку встановлюється.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали двох жителів району, 1986 р.н., та 1987 р.н., в яких викрадене вилучили.

До Коростишівського райвідділу із заявою звернувся житель с. Морозівки, 1991 р.н., повідомивши про те, що в райцентрі двоє невідомих відкрито викрали його мобільний телефон вартістю 300 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали двох жителів райцентру, в яких викрадене вилучили.

Минулої доби в ході проведення оперативно-розшукових заходів у м. Житомирі у 30-річного жителя обласного центру оперативники карного розшуку Корольовського РВ виявили та вилучили подрібнену рослинну масу зеленого кольору вагою близько 8 грамів, яку направлено на дослідження до НДЕКЦ.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту – карається штрафом або виправними роботами або арештом, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...