Встановлення особи невпізнаного трупу

Ленінським РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області встановлюється особа невідомого чоловіка, тіло якого виявлено 19.10.2012 року на території міжміського автовокзалу в м. Миколаєві.

 Прикмети: вік близько 45-50 років, довжина тіла 173 см, 40-41 розмір взуття, волосся коротке, світле із сивиною, губи товсті. На верхній щелепі зуби відсутні.

Був одягнутий: куртка коричневого кольору, синтетична спортивна кофта синього кольору, на рукавах вставки із тканини сірого кольору, джинси синьо-коричневого кольору, носки чорні.

Особливі прикмети: на зовнішній поверхні правого плеча татуювання із зображенням вітрильника. На зовнішній поверхні лівого плеча татуювання із зображенням військової емблеми зверху напис «Кандагар», знизу напис «Рудик». На зовнішній поверхні лівого передпліччя татуювання із зображенням якоря і штурвалу корабля. Трохи нижче татуювання квітки із написом «Утро 1973», на зовнішній поверхні лівої кисті 2 долоні, підняті догори з яких виходе стебло цієї квітки. На передній поверхні лівого стегна татуювання із зображенням жінки з довгим волоссям у вигляді бюста. На грудній клітині зліва татуювання із зображенням звіра, можливо тигра, з відкритою щелепою, знизу напис «Я не злопамятный, но память у меня хорошая».

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян надати допомогу у встановленні особи невідомого чоловіка та у разі отримання будь-якої інформації звертатися до Ленінського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області за телефоном: (0512) 21-61-11, 21-61-92,21-61-96, 102 або за адресою: м. Миколаїв, вул. 12 Повздовжня, 42-А (Ленінський РВ ММУ УМВС). 

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...