Через снігопад введено тимчасове обмеження проїзду вантажного транспорту по території Буковини

Наразі на території Чернівецької області спостерігається ускладнення погодних умов, сильний снігопад. Рух великогабаритного транспорту у такій ситуації значно ускладнює роботу дорожніх служб  та й в цілому є небезпечним для самих керманичів вантажівок.

Тому, для розчистки доріг від снігу та недопущення заторів в русі  водіям вантажного транспорту рекомендовано припинення подальшого руху до закінчення опадів.

Автомобілі припарковані в місцях відстою (АЗС, стоянки, TIR-паркинги) та на узбіччях доріг. Загалом очікують покращення погоди близько 150 транспортних засобів.

Враховуючи дводенний снігопад, що уже перевищив місячну норму опадів, Буковинська державтоінспекція працює в режимі посиленого несення служби. Допомогу учасникам дорожнього руху надають 90 працівників дорожньо-патрульної служби.

На відомчому сайті УДАІ Чернівецької області постійно оновлюється інформація про ситуацію на автодорогах регіону, інформуються також засоби масової інформації.

Для всіх учасників дорожнього руху працює гаряча телефонна лінія Буковинської автоінспекції   550513,  спецлінія 102, телефон для sms- повідомлень  0913386722.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
ДАІ Чернівецької області) 

 

You may also like...