Водій-іноземець на фурі, скоївши наїзд на чоловіка, намагався втекти

У суботу, 19 січня на початку 22 години вечора до Святошинського райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що на 17- му кілометрі автодороги Київ – Житомир на дорозі лежить чоловік, якого переїхала вантажівка. Заявниця також повідомила, що це була фура з іноземними номерами на жовтому фоні з напівпричепом. І поїхала вона у напрямку Києва не зупинившись після наїзду.

На місці пригоди співробітники міліції виявили тіло чоловіка, якому на вигляд було 45-50 років. З’ясовано, що пішохід намагався перейти дорогу у непередбаченому для переходу місці. Інформація про втікача була негайно передана всім постам міліції.

Згодом, на Харківській площі неподалік стаціонарного посту «Червоний Хутір» співробітники ДАІ помітили два вантажних автомобілі з іноземними номерними знаками, що рухалися у напрямку Борисполя. Співробітники ДАІ подали знак про зупинку авто. Однак водій, який їхав попереду на автомобілі «MAN» проігнорував цю вимогу. І лише додав швидкості. Інший водій зупинився. Розпочалося переслідування. Затримати втікача вдалося біля АЗС, що у селі Проліски, Бориспільського району. Як з’ясувалось за кермом вантажівки знаходився мешканець республіки Молдова. На цьому транспортному засобі було виявлено характерні пошкодження передньої частини. Чому водій не зупинився і як стався наїзд буде встановлювати слідство.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...